Προσωπική και επαγγελματική προπόνηση για επιτυχία. Τι χρειάζεται να ξέρεις για να ορίζεις τη ζωή σου και να έχεις εισοδήματα μέσω των Επενδύσεων και του Χρηματιστηρίου; Μάθε τώρα τα εργαλεία για οικονομική ανεξαρτησία.

Προσωπική και επαγγελματική προπόνηση για επιτυχία. Τι χρειάζεται να ξέρεις για να ορίζεις τη ζωή σου και να έχεις εισοδήματα μέσω των Επενδύσεων και του Χρηματιστηρίου; Μάθε τώρα τα εργαλεία για οικονομική ανεξαρτησία.
Event on 2014-06-02 16:00:00

Καλωσορίσατε στη συνεργασία του Life and Business Institute και του GreekTrader.gr  που έχει σκοπό  να εκπαιδεύσει επαγγελματίες  σε μια νέα οικονομική κουλτούρα και στρατηγική. Οι νέες συνθήκες της αγοράς απαιτούν προσαρμογή και ευελιξία, αν θέλουμε να πετύχουμε οικονομική ελευθερία και να απολαύσουμε ποιοτική ζωή.

 Το Life and Business Institute θα μας μάθει όλα όσα θα έπρεπε να μας μάθει το σχολείο και ποτέ δεν τα διδαχτήκαμε.  Όλα όσα χρειάζεται να ξέρει κάποιος από 18 εώς 98 ετών για να φτιάξει ή να ξανα-φτιάξει τη ζωή του. Προσωπική και επιχειρηματική συμβουλευτική, (life and business coaching),  επενδύσεις  και  internet marketing για τη νέα σας επιχείρηση, είναι τα προϊόντα και οι ισχυρές συνεργασίες μας και η εγγύησή μας για την προσωπική και επαγγελματική σας επιτυχία. 

Η Μαρία Φραγκοπούλου, με πολυετή πείρα στο χώρο της ψυχικής υγείας  αλλά και στην επαγγελματική συμβουλευτική, θα παρουσιάσει τον τρόπο που μπορούμε να διαγράψουμε το συναισθηματικό βάρος της «αποτυχίας» από παλιότερες επιλογές και πως μπορούμε να αναλάβουμε δράση άμεσα. Επίσης, πως μπορούμε γρήγορα και απλά,  να  φτιάξουμε το δικό μας σενάριο Ζωής και Επιχειρηματικότητας με Επιτυχία, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία και τεχνικές. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν δώρα προγράμματα LifeandBusinessCoaching και χρήσιμο υλικό για να «προπονήσετε» τον εαυτό σας.

 Το GreekTrader.gr είναι μια  επενδυτική κοινότητα με κυρίαρχη θεματολογία το  ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ , την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, τις ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ και το TRADING στην Ελληνική και τις Διεθνείς αγορές. Μέσω συνεργασιών σε όλον τον πλανήτη, προσφέρει στον επενδυτή πρόσβαση σε όλες τις νέες τεχνολογίες, και εξειδικευμένη γνώση Τεχνικής Ανάλυσης. Ο Ανδρέας Κόρδας και ο Βασίλης Παζόπουλος, 2 επαγγελματίες των επενδύσεων με πολυετή εμπειρία, θα αναλύσουν τα πλεονεκτήματα της ενασχόλησης με το χρηματιστήριο και το trading, παρουσιάζοντας τη μεθοδολογία τους και την απαραίτητη προετοιμασία που χρειάζεται για να ξεκινήσει κάποιος να δημιουργεί σταθερό εισόδημα από το σπίτι του.

Ο Ανδρέας Κόρδας στο αντικείμενο της εξειδίκευσης του, FOREX (Ισοτιμίες νομισμάτων), Futures &Options(παράγωγα προϊόντα), θα παρουσιάσει ένα ένα, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος, αρχάριος ή πιο προχωρημένος, ώστε να εξελιχθεί σε "εισοδηματία των επενδύσεων" και να βελτιώσει το βιοτικό του επίπεδο. Ο Βασίλης Παζόπουλος,  αναλυτής  με  ειδικότητα  στις μετοχές,  θα  παρουσιάσει τον τρόπο  επιλογής κερδοφόρων  εταιριών στις  αναπτυγμένες   χρηματιστηριακά  αγορές,  με  σταθερές  αποδόσεις,  που ελκύουν επενδυτικά  κεφάλαια από όλον τον κόσμο, καθώς και την μεγάλη ευκολία πρόσβασης για τον Έλληνα  επενδυτή που δεν έχει εξοικείωση με τις αγορές αυτές.  Σε όλους του συμμετέχοντες θα δοθούν προγράμματα παρακολούθησης REAL TIME, συστήματα για το χρηματιστήριο και χρήσιμο υλικό.

Αυτό το σεμινάριο  θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τα  πράγματα , θα  σας  δώσει την προοπτική ζωής που ζητάτε αλλά και τα μέσα για να το πετύχετε!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό εξασφαλίστε τώρα το εισιτήριο σας με οποιαδήποτε κάρτα  ή αν επιθυμείτε κατάθεση σε τράπεζα, επικοινωνήστε στο  τηλ: 6974501689  ή  στο: info@lifeandbusinessinstitute.com

at Astoria Capsis
11 Platia Eleftherias
Iráklio, Greece

Leave a Reply