Seo

Практически SEO одит за 1 ден

Практически SEO одит за 1 ден
Event on 2015-04-19 10:00:00
Уникално обучение, което стъпка по стъпка ще Ви покаже как на практика се прави SEO одит на сайт.

Курсът е насочен към амбициозни хора, които искат да научат защо SEO одитът струва между 400 и 800 лв. и как сами могат да анализират техния собствен сайт или сайт на техен клиент.

Организаторът на това обучение е единственият лицензиран от МОН учебен център, който организира тренинг по SEO одит. ВАЖНО! Всеки успешно създал своя SEO проект по време на обучението и преминал финалния тест ще получи професионална диплома под формата на удостоверение за обучение по част от професията "Организатор Интернет приложения" с издател МОН. По време на курса всеки курсист ще усвои практическата страна на одита, ще получи задание за курсов проект, който ще бъде реализиран по време на обучението. Целта на този проект е курсистите да приложат на практика придобитите на теория знания.

За да можете успешно да преминете обучението ще Ви е необходим личен лаптоп!

Обучението ще позволи на курсистите да придобият знания, свързани с нужните проверки и анализи, които са необходими, за да бъде реализиран един SEO одит. Обучението обхваща както анализ на съдържанието и всички онпейдж фактори, така и анализ на входящите линкове, анализ на конкурентите на даден сайт и техния линк профил.

Обръщаме сериозно внимание на възможностите на сайта да генерира съдържание с цел да бъде оптимизиран за по-голям брой ключови думи. Ще говорим и за предстоящия ъпдейт на Google, свързан с mobile usability на сайта. Ще Ви покажем как да направите проверка за скрито съдържание, проверка и анализ на социалните сигнали и страшно много друга практическа информация, която можете да разгледате подробно в таба "Програма".

Това обучение ще изисква от Вас високо ниво на концентрация. Обучението е създадено по практическата схема, използвана и допълвана от водещите специалисти, и ще Ви научи как компаниите, продаващи услугата SEO одит, реализират тези проекти.

Запишете се, не пропускайте шанса да станете професионален SEO одитор. В момента няма предвидена дата за следващо такова обучение. Местата в групата са ограничени до 25 човека.

Инвестирайки в това обучение, Вие инвестирате в професионалното си бъдеще!

За повече информация, обадете се на телефон 0700 16 004.

at МИСКИНИТЕ в “Малък сезон”
ул. Димитър Греков 2
Sofia, Bulgaria

Leave a Reply