6Dite pa Ermalin(7) – Intervista,Namik Ajazi

6Dite pa Ermalin(7) - Intervista,Namik Ajazi

Prodhim i Digitalb. “6 Ditë pa Ermalin” -Tplus Ora 20:00 Qendra e këtij programi satirik është aktori Ermal Mamaqi, i cili do të trajtojë në prizmin e vet un…

4 thoughts on “6Dite pa Ermalin(7) – Intervista,Namik Ajazi

  1. ky eshte koke copani, qe edhe kot te ja fuse ty te duket sikur flet plot, ketij te tjeret i duken sikur sdine, dhe ka manine e te qenit mbi te tjeret jo i barabarte me to, nuk i sheh fare te tjeret por ndjek nje sistem rregulli te vetin dhe frikacak nga e mira, tinzar, por i drejte ne aspekte te tjera, materialist i papare, kujdes se ka helm te forte, i dobishem ndonjehere por helmues mbase te pavetedijeshme por prapeseprape toksik, nuk hyn tek te dobishmit inkurajues, dashamiresine e ka ne minus. Nese ndihmohet nga gjembi del lule e bukur por do pune pasi shume filtra i ka bllokuar fort. Ne pergjithesi njeri i punes dhe shume i zoti.

Leave a Reply