A1 Reoirt – Charlie Hebdo, masa sigurie dhe në Tiranë, Visho Ajazi në amb. franceze

A1 Reoirt - Charlie Hebdo, masa sigurie dhe në Tiranë, Visho Ajazi në amb. franceze

TIRANE – Edhe Tirana është në gjendje gatishmërie pas sulmit terrorist të ndodhur në redaksinë e të përjavshmes satirike “Charlie Hebdo” në Paris, ku dy franko-algjerianë vranë…
Video Rating: 0 / 5

1 thought on “A1 Reoirt – Charlie Hebdo, masa sigurie dhe në Tiranë, Visho Ajazi në amb. franceze

Leave a Reply