A1 Report – PS: Ajazi s’mund rrije ne krye te SHISH, PD: Po beni presion

TIRANE- Mazhoranca dhe opozita vazhdojnë përplasjen për kreun e Shërbimit Informativ Shtetëror Visho Ajazi. Deputeti i PS-së, Arben Çuko, njëkohësisht anëtar…
Video Rating: 0 / 5

This entry was posted in Ajazi and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to A1 Report – PS: Ajazi s’mund rrije ne krye te SHISH, PD: Po beni presion

Leave a Reply