Ajazi sjell “Amanetin”, rikthehet Eva Alikaj – News, Lajme – Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Është viti 1981 dhe ky është Blloku i Udhëheqjes! Mehmet Shehu sa…
Video Rating: 5 / 5

This entry was posted in Ajazi and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply