ALEKS MICKA-KONCERT LIVE I ORGANIZUAR NGA AUREL AJAZI ME 18 DHJETOR 2010

KONCERT MADHESHTOR ORGANIZUAR NGA AUREL AJAZI NE MARKOPULO ATIKI ME 18 DHJETOR 2010.MARRIN PJESE KENGETARE TE MIRNJOHUR TE MUZIKES POPULLORE ;MARJOLA KACANI-ALEKS MICKA-VLADIMIR SEFERI E TE TJERE,SI DHE KLARINETISTI XHELO VASJARI
Video Rating: 5 / 5

This entry was posted in Ajazi and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply