Aurel Ajazi Koncert dt 24 Dhjetor ora 21:00 ne Lokalin “KWABA”. Markopulo,Atiki

Organizatori AUREL AJAZI,diten e Shtune dt.24 Dhjetor 2011 ora 21:00 , me rastin e Krishlindjeve sjell per ju yjet e muzikes popullore:PONI , VASKE CURRI , GRETA TAFA ,LIKJA, ELISABETA BEQIRI si dhe shume surpriza te tjera.Adresa:Lokali “KWABA,MARKOPOULO ATIKI.Per rezervime tel :6987060025 ,6945166990.Sponsor : EDI BENA.Jeni te mirepritur!
Video Rating: 5 / 5

Leave a Reply