AUREL AJAZI KONCERT

Organizatori AUREL AJAZI organizon koncert madhështor live me rastin e Krishtlindjeve, ditën e Hënë dt 24 Dhjetor ora 21:00. Marrin pjesë yjet e muzikës popullore shqiptare : PONI , EDUART DEMA , LUZIANA si dhe klarinetisti i mirënjohur ARTAN ÇOBO.Adresa: MARKOPULO ATIKI, LOKALI KWABA. Për rezervime : 6989888231 ; 6986270049;6949552061.Sponsor EDUART BENA. Jeni të mirëpritur!
Video Rating: 0 / 5

Leave a Reply