Budapest Business Region – Get Engaged

Budapest Business Region - Get Engaged

hot Budapest Business Region image film Directed by Isti Madarász Music by Balkan Fanatik feat. Prophet Produced by AERA Property and Destination

13 thoughts on “Budapest Business Region – Get Engaged

  1. Elszomorító,hogy egyesek ócsárolják a hazánkat…szerintem FÉLTÉKENYEK!! Románok ezt kommentelik: HÚZZATOK VISSZA MONGÓLIÁBA!!! hahaha SZÁNALMAS! Szlovákok: TÖRÖKÖK,MUSZLIMOK…. Szlovákok helyében inkább bekussolnék…Nekünk legalább van történelmünk NEM IS AKÁRMILYEN! És ők szólnak be?! Legalább visszaszólunk XDDD

  2. Ezt a kommented másold ki, majd töröld. Azután illeszd be a kimásolt részt a Steaua kommentje melleti “reply”-ba, hogy ö, vagyis a cimzett is megkapja, mert ahogy látom nem nekem szántad. Egyébként mélyen egyetértek a tartalmával!

  3. OMG Steaua You are so frustrated. I’m hungarian from Romania and I speak both languages and I also follow both medias. And believe me Romanian media is much more frustrated and publishes much more articles about Hungary or Hungarians than the other one. For example most of the hungarian internet portals didn’t even mention the last meeting in Sf.Gh.The way you try to prove that Bp is not a nice city is just ridicolous and proves your frustration in fact. ”Imi patre rau pentru tine”

  4. Egyébként pont az olasz főnököd erre a példa. Petzval több mint 40 évig élt bécsben mert meghívta az egyetem. Ott tanít a gyerekeit német neveken nevezi el stb stb, de soha nem nyilatkozott úgy hogy Ő nem magyar hanem német…

  5. Az olasz főnököm, több mint 10 évig élt Budapesten, kiválóan beszéli az magyart, nagyon minimális akcentussal, szereti Magyarországot, Budapestet, az egyik gyermekét Istvánnak hívják, de soha-soha nem nyilatkozott úgy hogy ő magyar lenne!, István nevű gyermeke sem, aki pedig itt született Budapesten!) Nem vagyok biztos benne, hogy Petzval magyarnak mondta magát. Az MTA-nak dolgozott rendben van, de hol van a bizonyíték? Elhagyta Magyarországot, németföldön élt, halt meg és temették el.

  6. Még mindig nem értem, hogy egy német családból származó ember, akinek az összes felmenője németajkú, felesége is német származású (talán sváb), német nyelvű neveket ad a gyermekeinek, miért vallaná magát magyarnak?! Ide költözött, rendben van. Itt élt rendben van. De mi bizonyítja, hogy ő magyarnak mondta magát?! A wikipédia?! A történelem könyvek?! XY aki azt állítja, hogy ismerte?! Ne vicceljünk már!

  7. Esetleg leszállhatnál a magas lóról. Honnan veszed, hogy ő hirdette a magyarságát?! Ott voltál? Nem. Akkor honnan veszed ilyen ellentmondást nem tűrően?! Az én olvasatomban az magyar, aki nemcsak magyarnak mondja magát, de magyarul beszél, magyar nyelvű nevet ad a gyermekeinek, magyarul publikál lefőképp, mert ezen a nyelven tudja magát kifejezni leginkább és legpontosabban, és ami legfontosabb, ha nem is magyar földön hal meg, hazajön és itt pihen meg!

  8. Esetleg utánanézhetnél miért került Bécsbe, 1936-ban meghívta a Bécsi egyetem, hogy matematikát tanítson és kutatásait folytassa ott a Bécsi egyetem támogatásával. 1837-1877 ott tanított ennek megfelelően német nyelven publikált és német cégekkel szerződött le mint pl. 1841-től Voigtländer céggel akik a speciális lencséit építették a gépeikbe. Ettől még nem vált Németté/Osztrákká. Mindenhol vállalta és hirdette magyarságát! Aki németnek vallja magát miért hirdetné magyarságát? Gondolkodjunk…

  9. His father name was: Ján Fridrich Petzval. Do you really think this is Hungarian name? The “Josef” name kind of universal nem: means Joe, Josef, József – so, it is Hungarian, American, or German? Like Tony Curtis. Hungarians like to call him: Tamás Kertész, but it is not correct. He was not Hungarian. He was Hungarian descent – American. Petzval family was German, and his wife was German descent as well, called: Kreutzman.

Leave a Reply