e-Commerce trends & Adyen betaaloplossingen

e-Commerce trends & Adyen betaaloplossingen
Event on 2014-06-13 09:00:00

Op vrijdag 13 juni organiseert Symfony in samenwerking met Adyen een seminar over e-commerce trends en betaaloplossingen nu en in de toekomst. Tijdens deze sessies bespreekt conversie consultant (Danny Loeffen) van Symfony de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce. Rufus Veenstra (Sales manager e-commerce) Adyen weet u alles te vertellen over de betaaloplossingen van Adyen. 

Kortom u krijgt een gevarieerd programma voorgeschoteld die wordt beëindigd met een lunch.
 

Programma
9.00-9.30 Ontvangst
9.30-9.45 Introductie LECTRIC groep
9.45-10.30 e-Commerce trends
10.30-10.45 Korte pauze
10.45-12.15 Adyen betaaloplossingen anno 2014
12.15-12.45 De toekomst van online betalen
12.45-13.00 Afronding en aansluitend lunch

Deelname is geheel gratis en wordt u aangeboden door Symfony.

Voor wie is deze ochtend bedoeld?
Dit seminar wordt georganiseerd voor e-commerce managers, (online) marketeers, communicatie adviseurs en channelmanagers die zich bezighouden met de ontwikkeling van online media.

Over Symfony
Symfony is een e-commerce specialist pur sang. Als één van de ontdekkers van Magento in Nederland zijn het echte e-commerce goeroe's. Symfony maakt onderdeel uit van de LECTRIC Groep. Deze groep bestaat uit een 9-tal bedrijven. De specialismen van deze negen bedrijven dekken het complete “online spectrum”, van klantcontactstrategie, SEO en SEA, opleidingen, social media tot hosting. Post NL is één van de strategische partners als het gaat om verzendoplossingen.

Adyen
Is een toonaangevende leverancier van omni-channel betaaloplossingen met meer dan 250 betaalmethoden en 187 transactie valuta. Door het bedienen van, een op internet gebaseerd platform, maken we het gemakkelijk voor bedrijven om betalingen wereldwijd te accepteren.

 

Wij zien er erg naar uit u 13 juni te ontvangen en er een inspirerende ochtend van te maken.

at Symfony
Prins Bernhardstraat 14
Hertogenbosch, Netherlands

Leave a Reply