Een dag in ppc

ik verveelde me dus ging ik een soort van opsomming maken van wat Breg en ik op een dag in ppc doen. misschien loopt het niet helemaal goed (het is van allerlei verschillende dagen (2010 en 2011)) maar als je goed oplet (en het park een beetje kent) moet je er wel een soort doorlopende weg. muziek: * The Circle of life – Lion king * Hakuna Matata – Lion king * This is our someday – Big time rush * Send me on my way – Rusted Root Werktijd : 5 dagen

This entry was posted in Ppc. Bookmark the permalink.

23 Responses to Een dag in ppc

 1. Nicky LoveKelly says:

  hee ben ff op me zus dr account xd kben dus NaïkéYlonkaxd Bregje kent me wel vn fb xd ma ik denk dat ze r7 bdoeld wnt wy hebbe da huisje ok gehad xd

 2. velowhisp says:

  kijk andere filmpjes 😉

 3. Remo xcandy says:

  hoe vaak gaan jullie/? gaan jullie dag gewoon voor een dag? kan dat trouwens?

 4. hartjeirisxo says:

  Is die bruine pony Stephaniee ?

 5. velowhisp says:

  eh… XD lees de beschrijving ;D dit zijn verschillende keren in ppc dus we hadden meerdere huisjes, dus nogmaals welkhuisje (met ander woorden: op welke tijd in het) filmpj

 6. emmatuijp says:

  Dat oude huisje dat jullie daar in ponyparkcity hadden

 7. velowhisp says:

  ja dat snap ik… welk huisje?

 8. emmatuijp says:

  Welk nummer heeft die

 9. emmatuijp says:

  Dat huisje wat jullie hadden

 10. velowhisp says:

  welk huisje?

 11. emmatuijp says:

  Welke nummer heeft dat huisje

 12. Anika van Delden says:

  Okeej! Leuk filmpje trouwens!±

 13. ilove221000 says:

  Super leuk filmpjeee.

 14. velowhisp says:

  geen site, een programma dat je moet kopen (of heacken) er zijn verschillende programma’s bijv pinnacle studio (heb ik), sony vegas, windows moviemaker, en nog veel meer ;D

 15. Anika van Delden says:

  Ehm.. Misschien een domme vraag, maar waar ( welke site of zo ) , kan je zo een filmpje maken? @ Over een paar dagen ( herfstvakantie ) ga ik weer naar ponyparkcity. tweede keer. Ik mis je Roomje, maar over een paar dagen ( na een jaar ) zie ik je weer. Je betekend heel veel voor me (L)

 16. ninahartjearzwizz says:

  dankjewel. dat is me andere ytac waar ik ww kwijt ben

 17. velowhisp says:

  vaak regelen we het met iemand die in ppc is, waar we bij in het huisje zitten dat dagje (dat die het koopt de dag ervoor en dat wij het terug betalen. of anders gewoon in de rij staan en hopen dat er nog ponykaarten zijn (we zorgen zoiezo altijd dat we er zo vroeg mogelijk zijn, meestal rond 8/ 9 uur, en de receptie gaat om 9 uur open)

 18. Nina Wizzy says:

  maar als je een dagje bent dan ?

 19. velowhisp says:

  pff mensen DIT IS NIET EEN “DAGJE” dit is gewoon zoals de titel: een typische dag. we zijn heel veel dagjes geweest in 2011, toen zaten we bij mensen in het huisje (de we kende van hyves enzo) maar dit is gewoon EEN dag (uit onze week in 2010)

 20. floor456floor says:

  hoe kun je een huisje hebben als je een dag gaaat ???

 21. floor456floor says:

  0:53 Jansssss

 22. velowhisp says:

  kopen ;)

 23. Nina Wizzy says:

  Hoe komen jullie dan aan een ponykaart :$ xx

Leave a Reply