Ppc

Een dag in ppc

ik verveelde me dus ging ik een soort van opsomming maken van wat Breg en ik op een dag in ppc doen. misschien loopt het niet helemaal goed (het is van allerlei verschillende dagen (2010 en 2011)) maar als je goed oplet (en het park een beetje kent) moet je er wel een soort doorlopende weg. muziek: * The Circle of life – Lion king * Hakuna Matata – Lion king * This is our someday – Big time rush * Send me on my way – Rusted Root Werktijd : 5 dagen

23 thoughts on “Een dag in ppc

  1. eh… XD lees de beschrijving ;D dit zijn verschillende keren in ppc dus we hadden meerdere huisjes, dus nogmaals welkhuisje (met ander woorden: op welke tijd in het) filmpj

  2. geen site, een programma dat je moet kopen (of heacken) er zijn verschillende programma’s bijv pinnacle studio (heb ik), sony vegas, windows moviemaker, en nog veel meer ;D

  3. Ehm.. Misschien een domme vraag, maar waar ( welke site of zo ) , kan je zo een filmpje maken? @ Over een paar dagen ( herfstvakantie ) ga ik weer naar ponyparkcity. tweede keer. Ik mis je Roomje, maar over een paar dagen ( na een jaar ) zie ik je weer. Je betekend heel veel voor me (L)

  4. vaak regelen we het met iemand die in ppc is, waar we bij in het huisje zitten dat dagje (dat die het koopt de dag ervoor en dat wij het terug betalen. of anders gewoon in de rij staan en hopen dat er nog ponykaarten zijn (we zorgen zoiezo altijd dat we er zo vroeg mogelijk zijn, meestal rond 8/ 9 uur, en de receptie gaat om 9 uur open)

  5. pff mensen DIT IS NIET EEN “DAGJE” dit is gewoon zoals de titel: een typische dag. we zijn heel veel dagjes geweest in 2011, toen zaten we bij mensen in het huisje (de we kende van hyves enzo) maar dit is gewoon EEN dag (uit onze week in 2010)

Leave a Reply