Seo

Eendaagse training – Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Eendaagse training – Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Event on 2015-07-02 10:00:00

Dat 70% van de internetters niet verder kijkt dan de eerste vier zoekresultaten is een feit. En daar wilt u het liefst tussen staan?

Hoe u dat realiseert en hoe zinvol het is, leert u tijdens deze training. Wij laten u alle belangrijke principes van website optimalisatie en SEO webschrijven zien.

Voor wie is de training bedoeld?

Wilt u gedegen kennis opdoen over zoekmachine optimalisatie (SEO)? Dan is deze training iets voor u! Er is geen specifieke vooropleiding vereist en u hoeft niet technisch onderlegd te zijn.

Inhoudelijk

We behandelen alle elementen die van invloed zijn op de positie in de zoekmachines. Techniek, inhoud (content) en waardering vormen daarbij de sleutelonderwerpen.

  • Het onderwerp techniek gaat o.a. over de indexering van de website, of de huidige content aansluit bij de belangrijkste zoekwoorden en het concurrentieveld op deze zoekwoorden

  • Wat betreft het onderwerp inhoud (content) lichten we toe hoe u met tekst omgaat om vindbaar te zijn. leert u hoe u zoekmachinevriendelijke teksten schrijft.

  • Bij element waardering en populariteit van de website komen “inkomende links” uitgebreid aan bod. Hoe realiseer je deze links en hoe werkt dat?

Resultaat

Na deze training weet u hoe u van een zoeker een bezoeker maakt en hoe u die bezoeker op een goede manier informeert én activeert.

Kosten

Voor de deelname aan deze training wordt een bedrag van € 449,- excl. BTW in rekening gebracht. Dit is inclusief locatiekosten, versnaperingen gedurende de training en trainingsmateriaal.

 

Voor de training wordt uitgegaan van een maximum aantal deelnemers van 10 personen. Wees dus op tijd met aanmelden!

at Hoofdkantoor Acknowledge
80 Burgemeester Mollaan
Waalre, Netherlands

Leave a Reply