Enver dhe Ajron Ajazi nga drenasi festival ne skenderaj2014,Ruzhdi Zeneli

This entry was posted in Ajazi and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Enver dhe Ajron Ajazi nga drenasi festival ne skenderaj2014,Ruzhdi Zeneli

  1. theruzhdiu skenderaj says:

    ju lumt per kete kenge shume te bukur edhe interpretim i mrekullushem ,zemra ju kendoft gjithmon

  2. shkelzen limani says:

    o zemra ju knoft gjitmon e hallall ska kush qe knon ma mir ju ju lumt <3 <3

Leave a Reply