Seo

Green Light District, Wends

Green Light District, Wends
Event on 2015-07-17 20:00:00
Green Light District 

Menevää englanninkielistä hip-hoppia soittava helsinkiläisyhtye Green Light District säväyttää tuoreella soundillaan. Pienemmällä kokoonpanolla aloittanut yhtye on kovaa vauhtia kerännyt suosiota ja nostetta aina kansainvälisesti, ja nyt bändissä on mukana entistä enemmän puhtia tuova torvisektio.
Tiukalla groovella, kekseliäillä riimeillä ja raikkailla sovituksilla säväyttävä Green Light District on taidokkaiden yksilöiden yhteen tuoma talenttejen seos, joka energisellä esiintymisellään ei jätä kylmäksi

Wends 

Keväällä debyyttialbuminsa julkaissut Wends on vuonna 2011 perustettu pop-yhtye Jyväskylästä. Yhtyeen muodostavat viisi musiikilleen omistautunutta, lahjakasta ja kunnianhimoista ystävää.

Wends on lyhyen ja nousujohteisen olemassaolonsa aikana julkaissut neljä musiikkivideota, kaksi omakustanne EP:tä, soittanut kymmeniä keikkoja ympäri Suomea, esiintynyt Tallinn Music Weekeillä sekä Lost In Musicissa loppuunmyydylle Henry's Pubille. Bändi on noteerattu myös YleX:llä, jossa "Supa Dupa Girl" -singleä soitettiin Uuden musiikin iltavuoron viikon tehobiisinä vuolaiden kehujen saattelemana. Toukokuussa 2015 Wends esiintyy ensimmäistä kertaa Euroopan ulkopuolella Canadian Music Weekeillä Torontossa.

 

www.facebook.com/pages/Green-Light-District/790810940934465

at Tavastia
Urho kekkosenkatu 4
Helsinki, Finland

Leave a Reply