Heeft jouw organisatie een succesvolle website?

Heeft jouw organisatie een succesvolle website?
Event on 2014-10-02 17:00:00

Heeft jouw organisatie een succesvolle website? Een bijeenkomst met praktische tips & tricks over online marketing!

Je investeert in zoekmachine marketing, vakbladen en steekt veel tijd in promotie op beurzen en evenementen. De website staat centraal; brochures, flyers en ander drukwerk leiden naar één punt. Waarom investeert je dan niet in het vasthouden van deze kostbare bezoekers en hen aanzetten tot actie?

Het minimaliseren van het aantal bezoekers dat je website verlaat (bounce) en het maximaliseren
van het aantal bezoekers dat een actie onderneemt (conversie) zorgt voor meer rendement uit je bezoekers. Een verdubbeling is vaak eenvoudig te realiseren!

Grijp nu je kans om je website goed onder de loep te laten nemen. Waar liggen kansen?
Jacques Stoop, directeur van VisionEars, een webbureau gespecialiseerd in online marketing zal ons donderdag 2 oktober alles leren over de eisen van een goede website.

Stuur ons je gegevens toe en we analyseren ook jouw website:
Je krijgt gegarandeerd nieuwe inzichten waarmee je hoge ogen kunt gooien 😉

  • Jouw website URL en eventuele vragen (vul dit in tijdens het aanmelden)
  • Voeg info@visionears.nl toe aan het gebruikersbeheer van je Google Analytics met als accountrecht  “lezen en analyseren”. Wees gerust we gaan deze informatie alleen met je CC-10 collega’s delen.

Programma 

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 2 oktober. We starten zoals gebruikelijk om 17.00 uur, inloop vanaf 16.45 uur. Rond 18.30 uur ronden we af en drinken we samen nog een drankje.

Locatie

De locatie is nog onbekend, maar zal in Eindhoven zijn. Enkele dagen voor de bijeenkomst ontvang je een bevestiging van je aanmelding en nadere informatie over de bijeenkomst.

Aanmelden

Wil je bij deze bijeenkomst zijn? Geef je dan uiterlijk 25 september op. 

Introducees

Introducees zijn welkom. Let er wel op dat introducees moeten voldoen aan de eisen die we stellen aan leden: woon-/werkzaam in de regio Eindhoven en relevante werkervaring op minimaal HBO-niveau. Introducees kunnen eenmalig een bijeenkomst gratis bezoeken.

Lid worden van CC-10?

Voor € 20,- per kalenderjaar kun je alle vier de bijeenkomsten van CC-10 bijwonen, aangezien er dit jaar nog twee bijeenkomsten zijn betaal je nu maar € 10,- voor een half jaar. Je kunt er ook voor kiezen om per bijeenkomst te betalen: dit kost €7,50 per keer. Het bedrag dient telkens voorafgaand aan de bijeenkomst betaald te worden. Heb je interesse om lid te worden, laat ons dit dan weten via mail: cc-10@live.nl.

Hopelijk tot 2 oktober!

Vriendelijke groet,

Bestuur CC-10 (CommunicatieClub 2010)

Twitteren kan met #cc10ehv
Like ons op Facebook en word lid van onze Linkedin groep!

at Locatie volgt!

Eindhoven, Netherlands

Leave a Reply