Julian Ajazi fiton 777 euro në konkursin “No coment 2012”

Julian Ajazi fiton 777 euro në konkursin

Julian Ajazi, 20 vjeçari nga Fushë-Kruja është fituesi i çmimit të parë për muajin korrik në konkursin, fotografi dhe video “No coment 2012”. I riu ka fituar…
Video Rating: 5 / 5

Leave a Reply