Seo

Mastermind srečanje – Telemarketing in spletna prodaja

Mastermind srečanje – Telemarketing in spletna prodaja
Event on 2014-02-28 19:00:00

Hej Mastermind!

Se že sprašuješ ali smo pozabili na novo srečanje v mesecu februarju? Seveda nismo! 🙂

Še vedno ostajajo 1x mesečna srečanja na isti lokaciji, ob istem času in kot vedno v prijetni družbi ostalih internetnih mojstrov, ter tudi tistih, ki si to šele želite postati.

Tokrat bo z nami delil svoje bogate izkušnje iz telemarketinga Timotej Gračner, ki nam bo na kratko (20 min) predstavil telemarketing in njegovo praktično vrednost v spletnemu poslu. Seveda bo na koncu predstavitve sledila še razširjena debata na to temo, ter "tradicionalno" druženje ob pivu. Z lastnikom gostišča je dogovorjeno, da bomo tokrat lahko po potrebi tudi malo podaljšali, da se srečanje ne konča ravno v času najbolj vroče debate 🙂

Glede na to, da je večini internetnim mojstrom dosti bližje SEO, SEM, programiranje, oblikovanje…se verjetno tudi ti sprašuješ, zakaj ravno telemarketing?
Če se ukvarjaš s spletnim marketingom je še kako pomembno na kakšen način boš kontaktiral naročnika, ter na kakšen način pridobiti njegovo zaupanje. V primeru, da si programer je ravno tako potrebno na nek način stopiti v kontakt z naročnikom ter skleniti posel. Da niti ne omenjam možnosti uporabe telemarketinga pri spletnih trgovcih (prodaja, cross-sell, reklamacije…)

Pridruži se nam, glede na izkušnje iz preteklih srečanj bo tudi tokrat zelo zanimivo!

V kolikor imaš dodatna vprašanja, predloge, ideje, sem ti na voljo.

 

Matej Železnik 
Email: zeleznik.matej@gmail.com
Telefon: 041 599 022

at Gostilna pri Kmetec
Zagrad 140a
Celje, Slovenia

Leave a Reply