Sem

Mindfulness – A tudatos jelenlét gyakorlása

Mindfulness – A tudatos jelenlét gyakorlása
Event on 2015-04-29 18:00:00

Előfordult már hogy:

Egy helyzetre – coachingülés, üzleti tárgyalás, szakmai megbeszélés – nehezen tudtál ráhangolódni?

Egy beszélgetés közben elkalandoztál és hirtelen azt vetted észre, hogy mondatok estek ki, mert nem tudtál figyelni?

Az ügyfeled témája olyan mélyen érintett, hogy hirtelen nem tudtad, mitévő legyél, hogy a beszélgetés folyamatát fenn tudd tartani és ne sodorjanak el az érzelmeid?

Egy esemény vagy tevékenységed úgy zajlott le, hogy csak a végén kaptál észbe, hogy annyira nem tudtál odafigyelni, hogy úgy tűnt, mintha meg sem történt volna – egy jó ebéd, egy finom kávé, egy telefonbeszélgetés, egy frissítő fürdő?

Interaktív, élményközpontú workshopunkon ízelítőt kaphatsz abból, hogy:

Milyen hasonlóságot fedezhetünk fel a Mindfulness és a Solution Focus között, és ezek a hasonlóságok hogyan segítik integrált alkalmazásukat a hatékonyabb beszélgetésvezetés érdekében: erősítve a coach jelenlétét, elmélyült figyelmét és tudatosságát,

Egy egyszerű gyakorlattal hogyan kerülhetsz néhány perc alatt összeszedett állapotba,

Hogyan teremtheted meg tudatos jelenlétedet, hogy teljes figyelmed az ügyfélnek tudd szentelni, és elfogadd a pillanat teljességének azt, ami akkor és ott felbukkan, és tudj azzal dolgozni,

Az éber figyelem gyakorlása hogyan segíti a jelen pillanat – amelyben az életünk zajlik – teljesebb, örömtelibb megélését.

A workshop-ot gondosan előkészítettük, de elsősorban a Ti, aktuálisan megfogalmazott igényeitek alapján fogjuk megtartani.

 Lehetőséget teremtünk alapfogalmak igény szerinti tisztázására, és kipróbálunk néhány gyakorlatot. Ezután megtapasztaljuk egy coaching helyzetben, hogy milyen különbséget eredményez a tudatos jelenlét gyakorlása a coach személyes hatékonyságában.

Az est házigazdái:
Pinterics Judit és Fazekas Gábor

http://sfegyesulet.org/esemenyek/mindfulness/#more-319

at KAPTÁR
4 Révay köz
Budapest, Hungary

Leave a Reply