Net(Anders)Werken Expertmeetings programma voorjaar 2015

Net(Anders)Werken Expertmeetings programma voorjaar 2015
Event on 2015-02-26 16:00:00

Net(Anders)Werken Expertmeetings:

Vanaf donderdag 26 februari 2015 gaan we in het Parktheater weer van start met een nieuwe reeks Expertmeetings. Deze zijn gratis toegankelijk. Elke donderdag zullen er van 16:00 tot 17:00 uur inspirerende workshops/interactieve presentaties gegeven worden. Aansluitend heeft u de kans om tijdens een borrel gezellig na te kletsen en uw netwerk uit te breiden. Hieronder een overzicht van alle Expertmeetings die u de komende weken te wachten staan:

 

– 26 februari:

Spreker: Werner Bastianen

Onderwerp: Online marketing crash course

Meer info en aanmelding:

Met de komst van online is het marketingveld enorm veranderd. De tijd van enorme en dure campagnes met TV commercials, billboards en print is voorbij en online marketing is nu al jaren geïntegreerd in campagnes.

Maar met de groei van het aantal online platformen en de functionaliteiten per platform worden de keuzes in je marketing eigenlijk alleen maar complexer.  Online marketing kenmerkt zich door de enorme segmentatie mogelijkheden en de meetbaarheid, maar welke platformen zijn er nu precies en wanneer moet je welk platform in zetten? Hoe zet je bijvoorbeeld Facebook Advertising in? En hoe laat je het samenwerken met Adwords in plaats van dat het elkaar tegenwerkt?

In een korte presentatie zullen we je bij de hand nemen over de mogelijkheden van verschillende online marketing kanalen, wat hun voor- en nadelen zijn en toelichten aan de hand van een aantal cases.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-netanderswerken-expertmeeting-online-marketing-crash-course-15532183178

 

– 12 maart:

Spreker: Bas van der Kolk

Onderwerp: Internet of Things is hot

Meer info en aanmelding:

Steeds meer apparaten (en hun gebruikers) raken verbonden met elkaar door het gebruik van tablets, smartphones –en zelfs watches. Al deze apparaten staan in verbinding met het internet en genereren enorm veel data, mede door de sensoren die ze bevatten (gps, video, aanraking, beweging, etc.). In deze workshop staan niet deze apparaten centraal, maar wel wat er kan gebeuren als je deze ontwikkeling gebruikt om je eigen IOT (Internet of Things) dienst te ontwikkelen. Deze dienst heet AltijdThuis en is voor mensen die de gebeurtenissen van sensoren in hun woning zelf kunnen managen, in de cloud natuurlijk.  
Meer informatie over AltijdThuis op www.altijdthuis.nl

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-netanderswerken-expertmeeting-internet-of-things-is-hot-15532233328  

 

– 26 maart:

Sprekers: Marjolein Kral en Niels Pilaar

Onderwerp: De relatie tussen business, sex en een betere wereld

Meer info en aanmelding:

Workshop: Penetrate The world

In deze workshop gaan we in op seksuele conditioneringen en op hoe emotionele afhankelijkheid ons belemmert in wie we werkelijk zijn. We gaan de confrontatie aan met de vele overtuigingen die we als mens hebben, waarvan we soms niet eens weten dat we ze hebben.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-netanderswerken-expertmeetingde-relatie-tussen-business-sex-en-15532246367

 

– 16 april:

Spreker: Sylvia van Swaaij

Onderwerp: Dromen werkelijkheid

Meer info en aanmelding:

De meeste mensen hebben dromen, verlangens of wensen. De meeste mensen dromen over iets wat ze willen doen of bereiken, iets dat zich meestal ergens in de toekomst afspeelt.

Zo’n droom bevindt zich in je hoofd en wat zich enkel in je hoofd afspeelt bloeit altijd dood.

Daarom is het zo belangrijk om uit je hoofd te komen, om je droom daadwerkelijk te kunnen realiseren. Want een droom komt pas tot werkelijkheid als je het omzet in een project. Een project zorgt namelijk voor het gewenste resultaat.

In deze lezing spreek ik over het creëren van resultaat en het direct oplossen van problemen, zowel zakelijk als prive. De methode waarmee ik werk geeft direct inzicht in wat er mist of waarom het creëren van gewenst resultaat nog niet gelukt is. Wacht niet langer en start direct met het creeren van jouw droomleven.

Ik help je graag op weg.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-netanderswerken-expertmeeting-dromen-werkelijkheid-15532268433

 

– 7 mei:

Spreker: Joriene Blom

Onderwerp: Meer waarde uit je bedrijf halen

Meer info en aanmelding:

Klaar voor verandering? Behoefte aan nieuwe inzichten? Nieuw project aan het starten? Deze workshop helpt jou uit jouw bedrijf te halen wat er al in zit! Basis van succesvolle bedrijven is hun ‘reason of being’: wie is jouw bedrijf en hoe breng je dat over op precies jouw doelgroep. In sneltreinvaart gaan we door de theorie en best-practices (brand development, transitie), om voldoende tijd over te houden om te sparren over cases die zich tijdens dit tweede gedeelte van ons uur voordoen.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-netanderswerken-expertmeeting-meer-waarde-uit-je-bedrijf-halen-15532289496


– 21 mei:

Spreker: Marije van der Park

Onderwerp: Creatief 'denken' en verbinden

Meer info en aanmelding:

Samen aan de slag met vraagstukken vanuit jezelf, je eigen beroepspraktijk.  
Vanuit een andere zienswijze en omgeving kom je tot meer creatieve oplossingen. 

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-netanderswerken-expertmeeting-creatief-denken-en-verbinden-15532341652


– 4 juni:

Spreker: Marjan van den Brink

Onderwerp: Mensen coachen met inzet van paarden

Meer info en aanmelding:

Mensen coachen met inzet van paarden is een opkomende tak van sport in de coach-sector. In deze presentatie laat ik jullie kennismaken met de mogelijkheden en de resultaten van deze coachingsvorm. “Als ik mijn stijl van leidinggeven wil verbeteren, wat heb ik er dan aan om rond te lopen met een paard?!”, wordt me gevraagd. Ik zal je laten zien wat je er aan hebt. Belangrijk om je te realiseren is, hoe onze communicatie met anderen is opgebouwd. Weet je nog? We brengen onze boodschap over door een combi van 7% verbale communicatie (onze woorden) + 13% geluid (stem, intonatie) + 80% non-verbale tekens. Een paard ‘checkt’ onze uitstraling – en geeft je als een heldere spiegel weer hoe het je ervaart. Je gaat altijd met inzicht naar huis! Ben je ‘heel’ in je voelen-denken-doen? Ik laat je zien welke mooie dingen er dan gebeuren.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-netanderswerken-expertmeeting-mensen-coachen-met-inzet-van-paarden-15532378763

 

– 18 juni:

Spreker: Inge Rathje

Onderwerp: Workshop Netwerken

Meer info en aanmelding:

Wat nou eng netwerken.  Kom t gewoon doen, en vergroot meteen je netwerk. Een uurtje praktisch aan de slag met netwerktips van de organisatrice van de Open Business Borrel Eindhoven Inge Rathje.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-netanderswerken-expertmeeting-workshop-netwerken-15532394811 

at Eindhoven, Netherlands
Jan van Lieshoutstraat 3
Eindhoven, Netherlands

Leave a Reply