Ngrihet Byroja antikrim, Ajazi gati të largohet, thirret Sollaku

Pranë kryeministrit Edi Rama pritet të ngrihet Byroja Kombëtare e Hetimit. Një formulë e reformimit të strukturave të hetimit dhe parandalimit të krimeve, tr…
Video Rating: 5 / 5

This entry was posted in Ajazi and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply