Online Certification Course On SEO

Online Certification Course On SEO
Event on 2013-09-22 09:30:00
igital marketing is the trend that connects people globally. It is necessary to know about digital maketing. You can learn basics in our workshop. The course covers the following topics:

1. Introduction to Digital Marketing

2. Developing a Digital Plan

3. eCommerce/Websites Marketing Strategies (SEO, SEM, SMM)


90 Minutes:(9:30 am to 11:30 am)

1. a. Introduction to Digital Marketing


    Mobile Marketing | Online Reputation Building | Viral Marketing (Kolaveri D…..)



120 Minutes (Half an Hour) ( 11:30 pm to 12:30 pm)

2.  Developing a Digital Plan  



60 Minutes: (12:30 am to 01:30 am)

2. eCommerce/Websites Marketing Strategies


60  Minutes: (01:30 am to 2:30 pm)

     Search Engine Marketing:

     Search Engine Optimization | Display & Banner Advertising | Pay Per Click Marketing (Google Ad Words)


30 Mins Lunch (2:30 – 3:00)


45 Minutes Minutes (Half an Hour) (03:00 pm to 3:45 pm)

     Social media Marketing

      LinkedIn for Business, Facebook for Marketing, Twitter for Marketing,  Google +,

      Local Business


(15 Mins Break)


60 Minutes (Half an Hour) ( 04:00 pm to 4:30 pm)

      Do & Don't Session | Case Studies  |  Practical and future general

Contact Person– Sumeet Pareek

at Shri Bhagawan Mahaveer Jain College

Bangalore, India

This entry was posted in Search Engine Optimization and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Online Certification Course On SEO

  1. Pingback: Mathew Riefer

Leave a Reply