Shpërthimet e trafiku i tritolit, Visho Ajazi: SHISH dha 317 informacione

Shpërthimet e trafiku i tritolit, Visho Ajazi: SHISH dha  317 informacione

Tiranë- Në kulmin e akuzave për trafik droge dhe trasportimit të saj në rrugë ajrore, ka ardhur edhe deklarata bombë e kreut të Shërbimit Informativ Shtetëro…
Video Rating: 0 / 5

1 thought on “Shpërthimet e trafiku i tritolit, Visho Ajazi: SHISH dha 317 informacione

Leave a Reply