#SMC03 – Social Media Club Antwerpen

#SMC03 – Social Media Club Antwerpen
Event on 2013-07-23 19:00:00

SMC'ers!

Eerst en vooral bedankt voor de massale opkomst op de vorige Social Media bijeenkomst. Graag wensen we jullie dan ook uit te nodigen op onze nieuwe afspraak:

 

Content Marketing en hoe automatisatie je (social media) leven beïnvloedt?

Alles draait tegenwoordig om content marketing. Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, allemaal worden ze volgepompt met content. Artikelen, whitepapers, foto’s, video’s. Als je als organisatie geen content te bieden hebt, tel je niet meer mee. Jan Willem Alphenaar, een van de meest gevraagde sprekers uit Nederland, doet ons de geheimen van content marketing uit de doeken. Hij laat zien waarom bedrijven kennis moeten delen om te blijven in deze huidige economische crisis. En deze content moet gedeeld en gelezen worden. Liefst zo veel mogelijk.
Maar, we leven op de vlucht, eten snel iets en we verbranden ons leven in kantoren onder het lawaai van sleutels, camera's, airconditioners, opgesloten in computers waarin we allemaal vergroeid en verbonden zijn in een groot netwerk over de ganse wereld. We dromen op Google, we lachen, knoeien, we doen bijeenkomsten, leven in liefde met sms-en, we gaan slapen met het nieuws en staan 's morgens op met de illusie van kennis.
Social Media is een "automatisme" geworden voor iedereen, zonder dat de mensen het soms zelf beseffen. Op 23 juli zal ikzelf jullie dan ook een paar kneepjes en trucjes uitleggen hoe je met zo weinig mogelijk moeite, zoveel mogelijk visibiliteit kunnen bereiken, gebruikmakend van o.a. free online tools…

Uiteraard zullen de nodige drankjes en hapjes te nuttigen zijn op de kosten van The Other Agency!

Cain Ransbottyn
http://twitter.com/ransbottyn
http://facebook.com/ransbottyn

at The Other Agency
5 Samberstraat
Antwerpen, Belgium

Leave a Reply