The Digital Future of B2B

The Digital Future of B2B
Event on 2015-06-30 09:00:00

 

Veel B2B bedrijven hebben nog een wereld te winnen op het commerciële digitale vlak. In de B2C zien we dat digitale marketing en e-commerce een enorme vlucht hebben genomen en dat dit velen geen windeieren heeft gelegd.

In de B2B staat dit ook te gebeuren. Om marketing­ en salesmanagers en directieleden te informeren over succesvolle cases uit binnen­ en buitenland en te leren van en met elkaar zal er op 30 juni 2015 het B2B Digital Future event plaatsvinden op de High Tech Campus in Eindhoven.

Meer informatie en programma: www.digitalfutureb2b.nl

 

WEBS

De komst van het digitale tijdperk heeft de manier waarop we zaken doen fundamenteel veranderd. Klanten bewegen zich vrijelijk over het internet en laten op verschillende plekken (en verschillende manieren) hun sporen achter. Wij helpen je inzicht en overzicht te krijgen in het online gedrag van je klanten, over alle kanalen heen. Dit doen wij door inbound marketing, design, technologie en analytics met elkaar te vermengen, waarbij de klant altijd het vertrekpunt is. Dat levert authentieke marketing op met een return on investment waar je U tegen zegt.

Meer informatie: www.webs.nl

 

HIGH TECH CAMPUS

High Tech Campus Eindhoven is de slimste km2 van Europa met meer dan 135 bedrijven en instituten en zo’n 10.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers die werken aan toekomstige technologieën en producten. De Campus helpt uw innovatie te versnellen dankzij toegang tot hightech faciliteiten en een internationaal netwerk. Gelegen in het hart van Brainport zijn de Campusbedrijven verantwoordelijk voor bijna 40% van alle patentaanvragen in Nederland.

Meer informatie: www.hightechcampus.nl

 

BEECKESTIJN BUSINESS SCHOOL

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Doel van Beeckestijn is het ontwikkelen en aanbieden van kortdurende hoogwaardige opleidingen waarbij de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden ingezet.

Meer informatie: www.beeckestijn.org

at Eindhoven, Netherlands
Jan van Lieshoutstraat 3
Eindhoven, Netherlands

Leave a Reply