Sem

Tom Tom at R33

Tom Tom at R33
Event on 2015-04-03 20:00:00
Line-up /

Pet Duo
Tom Tom
Dario Sorano
Grega
Chris Jansen

Régóta tervezgettük már, hogy elindítanánk a Mute-nak egy olyan „kistestvérét”, ami a keményebb techno világát célozza meg. A tervek most végre megvalósulnak a TomTom & Friends sorozat keretein belül, melynek középpontjában nem más áll, mint a hardtechno!

A koncepció röviden az, hogy meghívjunk olyan hardtechno DJ-ket Magyarországra, akik már nagyon régen, vagy még nem is játszottak hazánkban. Az események házigazdája az ír DJ TomTom Shockabuku lesz, akinek a nevével már találkozhattatok a februári line up-ban. TomTom az ír techno szcénában változatos techno stílusáról ismert, mely a hardtól egészen a funky-ig nyúló skálát bejárja, ám fő profilja a hardtechno. Olyan nevekkel játszott már együtt, mint Pet Duo, Candy Cox, Fatima Hajji, Frank Kvitta, Fernanda Martins, Daniela Haverbeck, Du’Art, Dualizers. Tomtom számára a partiszervezés sem idegen, a dublini Shockabuku partik célkitűzése az intenzív, egyben nemzetközi minőségű line up-ok reprezentálása.

A TomTom & Friends sorozat egy igazi kedvenccel, a hardtechno ikonikus párosával, a Pet Duoval indul útjára április 3-án.
Mivel egy plusz dátummal több tere adódik a MUTE-nak, így a februári line up átszervezésre került: Dario Sorano is ezen a napon, április 3-án fog az R33-ban legközelebb játszani.

at Diesel
X kerlet (Planetrium mellett)
Budapest, Hungary

Leave a Reply