Zachte Yoga voor mensen met reuma, artrose, spierzwakte, cvs, vermoeidheid, burn-out

Zachte Yoga voor mensen met reuma, artrose, spierzwakte, cvs, vermoeidheid, burn-out
Event on 2014-02-14 00:00:00
Zachte Yoga is voor mensen die denken een 'gewone Yogales' niet aan te kunnen, wegens leeftijd, reuma, artrose, spierzwakte, vermoeidheid, cvs, burn-out, voor mensen die herstellende zijn of de zachte variant verkiezen.

Tags
senioren, Yoga, cvs, reuma, spierzwakte
Veel mensen denken dat je om Yoga te kunnen doen, je al soepel, stevig en rustig moet zijn. Zo durven mensen de stap niet zetten naar een Yogales. De Zachte Yoga is afgestemd op mensen die graag Yoga willen doen, maar vermoeden dat ze de 'gewone les Yoga' niet aankunnen. Dit kan zijn door de leeftijd, door lichamelijke beperkingen (reuma, artrose, spierzwakte…), door een periode van oververmoeidheid (burn-out, fibromyalgie, cvs,…), herstellende of mensen die zelf kiezen voor een zachtere variant van Yoga.
Iedereen vertrekt vanuit wat hij/zij op dat moment kan. Vandaaruit wordt verder opgebouwd. Bij de Zachte Yoga is er speciale aandacht voor het behoud en/of ontwikkelen van beweeglijkheid tezamen met stevigheid. Spieren, gewrichten, organen en lichaamsstelsels worden positief beïnvloed door Yoga. Je voelt meestal snel een effect op lichamelijk vlak. Daarnaast verhoogt je aandacht, wordt je geest kalmer. Er is speciale aandacht voor de adem. De adem ondersteunt de bewegingen en brengt rust in de geest. We eindigen elke les met ontspanning.In kleine groep van max. 7 deelnemers.Alle materiaal is aanwezig.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Bron: UiTinVlaanderen.be
Gepubliceerd via www.uitdatabank.be
Prijs
€ 10 (Voor een trimesterkaart (12 lessen voor de periode januari tot paasvakantie)= €105. 6-lessen = €65 Losse less = €12.)
Contact
praktijkpsychotherapie@yahoo.com
0486/88 18 21

Links
www.psychotherapieyoga.be
Leeftijd
18+

at Praktijk Psychotherapie en Yoga
Eenbeekstraat 67
Destelbergen, Belgium

Leave a Reply