Seo

Zuivere oplossingen in Usability – Easy Internet

Zuivere oplossingen in Usability – Easy Internet
Event on 2013-11-29 14:00:00

Veel marketing afdelingen zetten vol in op SEA, SEO en bijvoorbeeld affiliate marketing. Maar wat heeft het voor zin om verkeer naar je website te genereren als je website vervolgens niet converteert? Usability is vaak een ondergeschoven kindje, maar juist één van de belangrijkste onderdelen van online marketing. Je conversiepercentage verdubbelen levert vaak veel meer op dan je verkeer verdubbelen. Extra verkeer kost vaak extra geld waardoor je netto winst daalt. Meer rendement halen uit bestaande bezoekers hoeft echter niet veel te kosten, waardoor de extra inkomsten ook extra winst zijn.

Usability is een breed begrip. In deze workshop wordt verteld wat er onder usability wordt verstaan. Er wordt uitleg gegeven over de webstandaarden. Daarnaast zullen ook diverse testmogelijkheden bekeken worden. Tools spelen een belangrijk rol in het begrijpen van jouw bezoekers. Besproken zal worden welke tools je zelf kunt inzetten maar ook hoe je een eye tracking onderzoek opzet.

Na de workshop is er tijd om 1 op 1 met de usability specialist te sparren. Heb je specifieke vragen over je website of wil je weten welke tools geschikt zouden zijn voor jou? Schrijf je dan in voor de sparringssessie door een mailtje te sturen naar alicia.valenzuela@easy.nl! Er is maar beperkte tijd, en "first come, first serve"

Presentatieruimte TradeTracker.com

Markerkant 13-56 Almere (selecteer Mosweg bij navigatie)

Aanvang 14.00 uur

at Kantoor TradeTracker Almere
Markerkant 13-56
Almere, Netherlands

Leave a Reply